Pre en Postnataal Fitness Expert
 

Over Marjolein Moerkens

Ik ben Marjolein, moeder van Toby Sebastian en getrouwd met mijn man Arnoud. 

Van tandartsassistente naar coach?! Ja klopt een hele omschakeling. Op het moment dat ik mijn werk niet meer kon uitvoeren zoals dat hoorde ben ik een reis met mezelf aangegaan naar wat ik belangrijk vind. Een goed werkend lichaam en balans tussen fitness en gezondheid. Ik werd hier mentaal en fysiek onwijs veel sterker van en daar is een vlam in mij aangegaan. 

De afgelopen jaren heb- en ben ik mij gaan specialiseren in pre- & post- nataal fitness en peri- & post menopauze gezondheid. Inmiddels een aantal hele mooie scholingen en ervaringen verder vind ik het onwijs bijzonder dat ik jou als vrouw mag begeleiden. Hierin wil ik samen met jou achterlaten wat je niet kan en juist opzoek gaan en kijken naar wat je wel kan. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens deze bijzondere periodes in het leven, het gevoel krijgt dat gezondheid en veiligheid voorop staat tijdens trainingen. 

Net voor mijn eerste opleiding pre en post-nataal fitness werd ik zwanger en toen…

Het moment dat ik zelf zwanger was van Toby heb ik tot de laatste dag rustig aan krachttraining kunnen blijven doen. Wat ik tijdens de opleiding van Jenny Burrell had geleerd paste ik toe. Van ademhaling tot bekkenbodem oefeningen i.c.m. met krachttraining. Mijn herstel van de keizersnede verliep naar mijn idee ook heel goed daardoor. Ik was snel terug op de been en stond te poppelen om terug te gaan sporten. Mijn eerste training ( in een speciale groep voor nieuwe moeders ) na 8 weken rustig herstellen en goedkeuring van mijn gyneacoloog bevatte sprintjes/ rennen. Ondanks dat ik beter wist ging ik er als een malle voor. En dat heb ik geweten met veel bekkenpijn. Direct wist ik dat ik beter had moeten weten en mezelf niet had mee moeten laten slepen. Ik had tenslotte al een opleiding gedaan in pre & post nataal fitness. Maar toch was ik zo gebrand om alles uit die eerste training te halen, want ik had al zo lang stil gezeten. Van je foutjes kan je leren zegt men toch?!

Dat kan anders! Mijn vlammetje werd een groot vuur.  Hier wil ik andere ( a.s.) moeders beter in begeleiden.

Een veilige maar gezellige omgeving creëren voor (a.s.) moeders. Eentje waarin ze even een momentje voor zichzelf hebben. Waarin geen taboe is en alles bespreekbaar is. Er komen zoveel mooie verhalen, gesprekken, gelach en soms ook tranen voorbij.  

Niet alleen een goede training geven waarmee de ( a.s. ) moeders fysiek sterker worden is belangrijk voor me. De ruimte die er is om ervaringen die ze met elkaar kunnen delen waardoor ze zich gehoord en gesterkt voelen is van onschatbare waarde en geeft me een warm gevoel wanneer ik klaar ben met de training.

Op sportief vlak ben ik bezig met functionele krachttrainingen. zodat ik meer uit het dagelijkse leven kan halen. No nonsens trainingen zoals van Ben Bruno, Sohee Lee, Bret Contreras en Jenny Burrell en bij simpele basisprincipes blijven als het gaat om leefstijl is mijn nuchtere en simpele aanpak om jou te helpen JOUW doelen te behalen zodat je resultaten blijvend zijn.

Naast mijn werk als coach vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Als het kan in de sneeuw, maar een flinke wandeling door het bos vind ik ook heerlijk. Ook lees ik graag, kan ik enorm genieten van klassieke muziek en heb ik een nieuwe passie gevonden in goudsmeden.

Burrell Education Natal Strenght®

Core Academy Level 2

Burrell Education 3rd Age Woman– Peri to Post Menopause Wellness

Burrell Education Modern Pregnancy Exercise prescription CPD

Burrell Education Modern Post Natal Assessment en Exercise prescription CPD

Chivo Leefstijlcoach

Chivo Functioneel coachen

Chivo Functioneel voeden

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram